Naslovna Sandžak Novi Pazar Nićiforović – Sve je spremno za grejnu sezonu!

Nićiforović – Sve je spremno za grejnu sezonu!

Novi Pazar – Gradska toplana spremna je za početak grejne sezone, ali radijatori će biti topli tek kada temperature budu niže. A ova odluka je doneta po preporuci resornog ministarstva Energetike zakao je direktor Toplane Dejan Nićiforović.
On je gostujući u emisiji “Odgovor” na Regionalnoj televiziji kazao da je ingerencija nad Toplanom prešla na grasku upravu i sada grad mora da obezbedi energente i svu podršku ovom preduzeću kako bi toplana redovno snabdevala građane grejanjem.
Grejna sezona u Novom Pazaru će početi na vreme a to je 15. oktobra. Obezbedili smo minimalne količine za start grejne sezone uglja na zalihama ima dovoljno. Ostaje nam još da obezbedimo električnu energiju za šta ovih dana pregovaramo” rekao je Nićiforović.
Kada se tiče naplate za korišćenje usluga Toplane rekao je da sa većom naplatom ovo preduzeće dobija više sredstava za nabavku potrebnih energenata “ovom prilikom molim građane da izmiruju svoje obaveze kako nebi imali prekida u radu zbog nedostatka energenata. Jer samo kupovinom energenata mi možemo da dobijemo sledeću isporuku” rekao je on.
Prema njegovim rečima grejna sezona je već počela ali zbog temperatura koje su povoljne ovih dana ono još nije uključeno. Kako je rekao čim padne temperatura radijatori će biti topli.

Exit mobile version