NESVAKIDAŠNJA PREVARA GRAĐANA! Režim u Prijepolju ostavio građane da poplave, izvođač radova pobegao iz šalunga nikla trava i cveće! VIDEO

0
431

Prijepolje – Nakon svake kiše meštani jednog dela prijepoljskog naselja Ivanje muku muče sa bujičnim potocima. Zbog neuređenih bujičnih tokova i nerešene evakuacije površinskih voda dolazi do plavljenja polja a zatrpani propusti prouzrokuju da se višak vode sliva putem koji vodi kroz ovo naselje i ugrožava normalno funkcionisanje saobraćaja. Mesna zajednica Ivanje uz pomoć Direkcije za izgradnju pokušala je da reši problem izgradnjom kišnog kolektora, međutim nakon ne kvalitetno izvedenih radova od strane izvođača ovaj problem tapka u mestu.

Svaka kiša i zimsko otapanje snega meštanima Ivanja donosi novu zebnju i opasnost da će njihova domaćinstva i imanja biti poplavljena. U nadi da će donekle pomoći sebi i svojim komšijama sedamdesetogodišnji Milivoje Babić ustupio je deo parcele pored seoskog puta za izgradnju kišnog kolektora koji bi vodu koja nakon padavina teče ulicom kanalisao u obližnji propust. Međutim, kako ovaj vremešni domaćin kaže, izvođač radova je otiša a problem ne samo da je ostao već je i veći nego što je bio.
– Posao je urađen na brzinu, nije rađen po projektu i domaćinski. Pobegli su odavde kao da je ratno stanje, ostavili za sobom šalunge i drugi materijal. Isto kao da nema niti Mesne zajednice, ni nadzornog organa, inspekcije …. – , jada se Milivoje Babić i dodaje da će o svom trošku ukloniti ruglo što je izvođač iza sebe ostavio kako bi uredio prilaz svom imanju.

Prethodni tekstBRUKA! Ni jedan predstavnik manjina nije delegiran REM!
Sledeći tekstLJUBLJENJE DJECE U USTA I KOGA SVE MOŽEMO LJUBITI U USNE?