Naslovna Featured Istaknuto “Nepoznato lice”

“Nepoznato lice”

“nepoznato-lice”

 Mlada novopazarka, devetnaestogodišnja Martina Milosavljević, sinoć je u foajeu Kulturnog centra promovisala svoj prvenac, krimi roman pod nazivom “Nepoznato lice”. Ovu mladu spisateljicu podržali su svi koji su verovali u njen uspeh i došli su na promociju da budu uz nju.

“Oduvek sam volela da pišem o životu, ljudima, ljubavi, svetu, i pisanje je ono što me upotpunjuje. Da bih napisala ovu knjigu bilo mi je potrebno dosta vremena, nekih godinu ipo dana, tako da sam dosta radila i trudila se i zaista  zahvaljujem svima koji su  došli na promociju mog prvenca da me podrže”, kazala je autorka romana Martina Milosavljević. Inspiraciju za pisanje je, kaže, našla u svakodnevnom životu i ljudima koji je okružuju.

“Ovo je za nas veliki trenutak. Martina ima samo 19 godina a već je pokazala veštinu vladanja kompozicijom romana i da ima izvanredan rasplet ovog krimi romana. Ja joj želim sreću na ovom putu, pokazala je veliku ozbiljnost, veliku snagu i veliki talenat i ja se nadam da će nas obradovati novim i još boljim delima, ali ovo što je pokazala zaista je izvanredno”, rekao je urednik Martininog romana “Nepoznato lice”, Enes Halilović

B.V.

Exit mobile version