Naslovna Vijesti Nemilosrdnik otkazima do samovolje

Nemilosrdnik otkazima do samovolje

Ovih dana na internacionalnom univerzitetu, islamskoj zajednici i drugim institucijama kojima rukovodi Zukorlić sprovodi se neviđena tortura i samovolja. Naime iz ovih institucija isterani su svi oni koji su branili Islamsku Zajednicu od agresora tvrdi naš dobro ovabešteni izvor

M Z

 

 

 

 

 

 

nemilosrdnik – Zukorlić

“Svi oni koji su svoje živote, znanje i imetak uložili u odbranu Islamske Zajednice i njenih institucija tokom agresije na nju a koji su iole pokazali da imaju svoje mišljenje dobili su otkaz” tvrdi on.

On navodi da se Zukorlić okružio ljudima koji su beskičmenjaci, ljudima koji nemaju svoj stav po bilo kom pitanju i najbližim članovima porodice.

“Šta reći drugo kada je njegov rođeni brat, koji je oštetio vakufsku imovinu u Sarajevu tako što je uzimao vakufske lokale pod kiriju a nikada dinar nikome ništa platio nije, i nije bio tu tokom agresije na islamsku zajednicu a sada njegov glavni saborac. Ostavio je ženu sa bolesnim detetom i oženio se mlađom od sebe a nikada dinar jedan nije poslao za lečenje deteta. Gde je tu Islam? Gde je tu pravda?” zaključio je on.

 

 

 

 

 

 

 

Zukorlić i njegov brat Muhamed odmah do njega u desnom uglu.

Raskol u Islamskoj Zajednici tinja odavno jer su svi nezadovoljni njime, uspeo je čak i sa Kavazovićem da se zavadi, uništi budućnost studentima Internacionalnog Univerziteta poreklom iz Crne Gore jer je ušao u sukob sa premijerom Crne Gore i sada ni jedan student Internacionalnog Univerziteta ne može se zaposliti nigde u Crnoj Gori sa tom diplomom. “On sistematski uništava sve institucije koje smo godinama gradili, sprovodi finansijsku samovolju sa svojom drugom suprugom”.

 

 

 

 

 

 

Ostala mu verna čak je i protiv brata (Elma Zukorlić)

Zukorlića su ostavili svi najbliži saradnici uključujući i Envera Škrijelja (Elju) koji je žrtvovao svoj život u Tutinu i koji je ostao trajni invalid, njega su svi zaboravili bačen je u zapećak, ne prima platu, niti mu je iko iz familije upošljen igde. I to mi je pravda, i to mi je islam i to mi je vera?

Enver Škrijelj u desnom uglu ostavljen na cedilu od strane Nemilosrdnika

Prema rečima našeg izvora Zukorlić je  odustao da svoga sina postavi na čelo BDZ posle pisanja našeg portala jer je to naišlo na ogromno nezadovoljstvo. Odlučio se za Jahju Fehratovića, mada nevoljno jer u narodu je ta grupa ljudi označena kao pišman hodze, dok s druge strane ne vjeruje potpuno nikome .

Exit mobile version