Ovih dana na internacionalnom univerzitetu, islamskoj zajednici i drugim institucijama kojima rukovodi Zukorlić sprovodi se neviđena tortura i samovolja. Naime iz ovih institucija isterani su svi oni koji su branili Islamsku Zajednicu od agresora tvrdi naš dobro ovabešteni izvor

M Z

 

 

 

 

 

 

nemilosrdnik – Zukorlić

“Svi oni koji su svoje živote, znanje i imetak uložili u odbranu Islamske Zajednice i njenih institucija tokom agresije na nju a koji su iole pokazali da imaju svoje mišljenje dobili su otkaz” tvrdi on.

On navodi da se Zukorlić okružio ljudima koji su beskičmenjaci, ljudima koji nemaju svoj stav po bilo kom pitanju i najbližim članovima porodice.

“Šta reći drugo kada je njegov rođeni brat, koji je oštetio vakufsku imovinu u Sarajevu tako što je uzimao vakufske lokale pod kiriju a nikada dinar nikome ništa platio nije, i nije bio tu tokom agresije na islamsku zajednicu a sada njegov glavni saborac. Ostavio je ženu sa bolesnim detetom i oženio se mlađom od sebe a nikada dinar jedan nije poslao za lečenje deteta. Gde je tu Islam? Gde je tu pravda?” zaključio je on.

 

zukorlic i brat

 

 

 

 

 

 

Zukorlić i njegov brat Muhamed odmah do njega u desnom uglu.

Raskol u Islamskoj Zajednici tinja odavno jer su svi nezadovoljni njime, uspeo je čak i sa Kavazovićem da se zavadi, uništi budućnost studentima Internacionalnog Univerziteta poreklom iz Crne Gore jer je ušao u sukob sa premijerom Crne Gore i sada ni jedan student Internacionalnog Univerziteta ne može se zaposliti nigde u Crnoj Gori sa tom diplomom. “On sistematski uništava sve institucije koje smo godinama gradili, sprovodi finansijsku samovolju sa svojom drugom suprugom”.

zukorlic-v

 

 

 

 

 

 

Ostala mu verna čak je i protiv brata (Elma Zukorlić)

Zukorlića su ostavili svi najbliži saradnici uključujući i Envera Škrijelja (Elju) koji je žrtvovao svoj život u Tutinu i koji je ostao trajni invalid, njega su svi zaboravili bačen je u zapećak, ne prima platu, niti mu je iko iz familije upošljen igde. I to mi je pravda, i to mi je islam i to mi je vera?

muftija-i-enver-skrijelj

Enver Škrijelj u desnom uglu ostavljen na cedilu od strane Nemilosrdnika

Prema rečima našeg izvora Zukorlić je  odustao da svoga sina postavi na čelo BDZ posle pisanja našeg portala jer je to naišlo na ogromno nezadovoljstvo. Odlučio se za Jahju Fehratovića, mada nevoljno jer u narodu je ta grupa ljudi označena kao pišman hodze, dok s druge strane ne vjeruje potpuno nikome .

8 KOMENTARA

    • damu se allah smiluje, e ovakvi unistise muslimane u celom svetu, pozivam svu bracu muslimane da ne podrzavaju izdajnike,samo neka se drze allaha jedinoga

  1. Ma ovo je sica sta sve on moze jos da uradi, ali braco seljaci i vi iz Pazara kaldrmasi, mi vise necemo dozvolit da nas ovaj nemilosrdnik i nepravednik vodi, on se zali na sve i svasta kako ga svi mrze i napadaju, a ustvari on to sam cini svojoj braci ko ji su zajedno sa njim sve to pravili. Nek ti je na cast ako ga imas Muamere nas hak i trud ko ji smo ulozili u ime UZVISENOG ALLAHA DZELESANUHU, Samo se njemu molimo i od njega oprost i nagradu trazimo i cekamo.A ti si samo jedan u nizu ko ji je proneverio Muminsku iskrenost.

  2. ja.kako znam ELJA je dobio kucu na poklon MESIHAT je podigao odmah posle TUTINA ,a ima jos onih koji seku granu na koju sede…mislim da bi trebalo jos koji da dobije otkaz da svate drugi da je nenormalno pricati protiv svoje FIrme. A hrane familiju od te firme.Samo sta je pricao taj blagajnik sa internacionalnog davno je trebalo da bude sancionisan.DA IM BOG POMOGNE STA IMA IZDAJNIKA,…TESKO NJIMA. UPUCUJEM DOVU da se pokaju i ti SUNTICI KOJI NAPRAVISE VECINU …

  3. Cekajte ljudi,sami su govorili kako su Elji Skrijelju kuchu napravili privrednici od “svojih sredstava”a ne mesihat.Kao finasijeri pominjani su: Mirsad Javorovac, Esko Nurovic i Suntici.Sam Elja nerijetko kaze kako nema penziju, niti platu niti mu je bilo ko zaposljen.Takodje kaze,kako su mu sina pokusali optuziti da je ucestvovao u jednom sukobu u kojem je upotrebljivano oruzije….Sve ovo je bezbroj puta pomenuto i receno,ja se samo prisecam i pitam ko je sad u pravu?

  4. znam da ce te izbristati ovaj moj komentar, al ipak cu reci da znate. elja mjesecno prima iz mesihata odredjenu novcanu nadoknadu, a okrenuo se protiv islamske zajednice i muftije samo zbog toga sto mu muhamed jednog dana nije dozvolio da parkira auto ispred fis-a, jer je bila naredba da se ne parkira niko.

Comments are closed.