“Nedelja popusta” 30.maja

 Akcija pod nazivom “Nedelja popusta” koju organizuje Odeljenje za privredu Grada Novog Pazara u saradnji sa novopazarskom Turističkom organizacijom, planirana je za 30.maj. Cilj je da se u ovu akciju uključi što više  naših privrednika a benefite će imati kako oni tako i kupci koje je poželjno imati ne samo iz našeg grada već i iz drugih gradova kao i zemalja u okruženju.

“Na ripremama za realizaciju projekta “Nedelja popusta” radilo se proteklih meseca dana i one se već polako privode kraju. Predstavnici lokalne samuprave i Turističke organizacije, razgovarali su sa velikim brojem naših privrednika i predstavili im značaj akcije i dobili smo povratnu informaciju da su zainterosovani da uzmu učešće”, kazao je zamenik gradonačelnika Novog Pazara Igor Novović. On je dodao da bi ovaj projekat bio turističo-privredna promocija našeg grada a sve sa ciljem da  novopazarska privreda ponovo oživi i stane na noge posle svih problema koje smo imali sa koronom proteklu godinu dana.

I direktor novopazarske Turističke organizacije Dejan Belojica ističe da je cilj “Nedelje popusta” da u naš grad dođe što više kupaca iz drugih gradova Srbije pa i okolnih zemalja ne samo iz Novog Pazara kao i što je cilj da se za ovu akciju pročuje putem medija i šire pa da nam dolaze kupci i iz inostranstva koji bi ujedno uživali u svemu što ima grad a i pazarili ovde.

“U registru privrednika Novog Pazara nalazi se njih 12.329 i očekuje se da svi uzmu učešće u ovoj korisnoj akciji koja će, ako se pokaže kao dobra, realizovati svake zadnje nedelje u mesecu”, dodao je ispred Odeljenja za privredu Grada Novog Pazra, Rastko Arsenijević.

Inače, svi privrednici koju budu želeli da učestvuju u 2Nedelji popusta” dobiće flajere koje će nalepiti na svoje izloge  kako bi kupci znali da baš kod njih mogu pazariti po sniženim cenama a popusti će biti od 10 do 50 posto.

B.V.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO