Naslovna Featured Istaknuto NE OPRAŠTA UVREDE! GRADONAČELNIK BIŠEVAC TUŽIO ZUKORLIĆA

NE OPRAŠTA UVREDE! GRADONAČELNIK BIŠEVAC TUŽIO ZUKORLIĆA

3

Novi Pazar – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je Informeru da je protiv narodnog poslanika Muamera Zukorlića podneo tužbu zbog, kako je kazao, klevete i uvrede.

Zukorlić je ranije izjavio da je Islamska zajednica podnosila zahteve za dozvolu za izgradnju i proširenje Fakulteta za islamske studije ali da je gradska vlast to odbijala. On je kazao da su pojedini gradski funkcioneri reketaši i da su podložni mitu i korupciji.
Zato je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac presavio tabak i tužio Zukorlića.
– Očekujem da ga tužilaštvo pozove na razgovor i da im on kaže ko su ti ljudi koji su skloni mitu i korupciji – rekao je Biševac.
On je dodao da su svi gradski funkcioneri spremni da svoju imovinu zamene sa Zukorlićevom.
– Evo dajemo svu našu imovinu a on neka nam prepiše svoju. Javno ga pozivam da to uradimo, kazao je Biševac i dodao da je Zukorlić, sem što gradi bez dozvola, zauzeo i veliki deo gradskog trga u centru Novog Pazara.
Muamer Zukorlić je kazao da će prvi osuditi svaki nelegalni akt ali da ne želi da se pomiri sa stigmatizacijom.
– Ovo je hajka u kojoj učestvuju političari i mediji. Od milion nelegalnih objekata u Srbiji mi smo razapinjani danima na naslovnicama – tvrdi Zukorlić koji smatra da je reč o skretanju pažnje jer, kako tvrdi, u Novom Pazaru ima 20.000 objekata divlje gradnje a svi pričaju samo o Fakultetu za islamkse studije.
Informer

3 KOMENTARA

  1. Da tuzi naravno, pruzice tako priliku Zukorlicu da malo hoda i zemljom, a ne samo da viri podmuklo iz mulja sa glavom u oblacima manipulacije. Grehota je da ne proba malo da bude kao sav normalan svijet, ako bude mogao…

  2. Gradonacelnice bio si poznat kao posten covek. Nemoj da dozvolis da te sad zloupotrebljavaju. Kako mozes da dajes milione RTV u ???Posle ove vesti ja izbegavam da placam sta god mogu opstini. Zasto ne napravis jednu javnu garazu da imamo gde da se parkiramo u gradu? Ovo je dobronamerna sugestija za tebe , ne znam da li ce ovi da objave komentar.

Comments are closed.

Exit mobile version