NE INTERESUJE GA PAZAR? Zukorlić od grada NP dobio 348.000 dinara a samo se jednom pojavio na Skupštini!

Novi Pazar – Lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) i odbornik u Skupštini Novog Pazara Muamer Zukorlić prisustvovao je samo jednoj od 15 sednica lokalnog parlamenta u ovom sazivu, javio je novopazarski radio Sto plus.

Prema informacijama do kojih je došao Sto Plus u Odeljenju za skupštinske poslove, Zukorlić, tada član Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Sandžaka, pojavio se samo na konstitutivnoj sednici 12. maja 2016. godine kada mu je verifikovan odbornički mandat.

Nakon toga, lokalni parlament je zasedao još 14 puta ali se Zukorlić niti jednom nije pojavio, uglavnom, dostavljajući opravdanje za svoje odsustvo.

Iako je u radu gradske skupštine učestvovao tek par sati, iz budžeta Novog Pazara u proteklom periodu isplaćeno mu je 348.000 dinara na ime odborničke naknade, pokazuju podaci Odeljenja za finansije lokalne samouprave dostavljeni našem radiju.

Zukorlić je, osim odbornika u Skupštini Novog Pazara i poslanik u Skupštini Srbije, kao i predsednik skupštinskog Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO