Naslovna Sport Odbojka Navijači spremni za odbojkaški spektakl!

Navijači spremni za odbojkaški spektakl!

navijaci

Svi odbojkaški putevi narednog vikenda – vode u Novi Pazar. Naš grad će biti domaćin završnice 48. Kupa Srbije, na kome će, uz domaćina, učestvovati: Crvena zvezda, Vojvodina i Radnički iz Kragujevca.
Po rečima Upravnika Sportske dvorane Pendik, već nekoliko dana pre, sve je spremno za predstojeći spektakl. Ovo sportsko zdanje, dobilo je  lepši izgled,  kapacitet je ugradnjom novih stolica sa 1250, povećan na 1500 mesta. Takođe, ispunjeni su svi zahtevi koje je tražio komesar za takmičenje Odbojkaškog saveza Srbije, Čedomir Nedeljković, kao I Radio televizije Srbije, referisao je Pljakić. Veliko je interesovanje, uprkos najavljenom TV prenosu na RTS-u.

Odbojkaški poslenici i sportski radnici stižu, bukvalno iz svih delova Srbije, Crne Gore. Što se pak duela tiče, na papiru su favoriti crveno- beli i Kragujevčani. No, iz tabora Novog Pazara su najavili bespoštednu borbu za svaki poen, nošeni podrškom navijača, jurišaće zatrić i saigrači i na trofej. Kakav će biti rasplet, pokazaće se već u subotu. U prvom polufinalu, od 15:30, sastaju se Novi Pazar- Crvena zvezda, a u drugom, od 18 časova: Radnički i Vojvodina. Finalni meč je u nedelju od 18 časova. Inače, komplet ulaznica  za prvi dan turnira  je 300, dok za paket, za polufinale I finale, treba izdvojiti 400 dinara.

Rukometaši Novog Pazara, pokušaće da se na vrućem gostovanju u Novoj Varoši, rehabilituju za bledo izdanje protiv Mokre Gore. Četa Ranka Popovića biće na velikim iskušenjima, ali se pobeda nameće kao imperativ, na putu ka eliti. Susret je zakazan za subotu od 19 časova.

Klub malog fudbala, takođe čeka teško gostovanje. Lider drugoligaškog zapada,se u Kragujevcu sastaje sa ekipom Mašinca I takođe ima imperativ pobede.

Na put će I košarkaši. Belo-plavi u duelu 16. kola Regionalne lige- zapad, igraju u Sandžački derbi u Priboju.

 

Izvor: RTV NP

Exit mobile version