Naslovna Sport Fudbal NAVIJAČI NE DAJU NAŠEM ASU DA NAPUSTI TORINO!! Ljajić: “Želim da ostanem”

NAVIJAČI NE DAJU NAŠEM ASU DA NAPUSTI TORINO!! Ljajić: “Želim da ostanem”

Adem Ljajić blizu je da napusti Torino u finišu prelaznog roka, a sam fudbaler je pokazao veliku želju da ostane u klubu.
Turski Bešiktaš pokazao je veliko interesovanje za Ljajića, kome se ostaje u Italiji, ali čelnici “bikova” insistiraju da ga puste kako bi rasteretili budžet.Protiv odluke kluba su i navijači italijanskog kluba jer žele da Ljajić i dalje nosi “desetku” u njihovom dresu, a sam Ljajić je priznao da se uprava najviše pita.”Želim da ostanem, odluka je na klubu”, rekao je Ljajić navijačima posle treninga, a prenosi Kalčomerkato.Prvi čovjek “bikova” Urbano Kairo podseća da se ekipa ovog ljeta pojačala Simoneom Zazom i Robertom Sorijanom, pa bi ofanzivni vezista mogao da ima manju ulogu.
“Ako pustimo Ljajića to je samo zbog toga što je nesrećan ulogom”, objasnio je Kairo, iako fudbaler tvrdi drugačije.
Smatra da se možda ofanzivni vezista ne bi složio sa ulogom koja mu je namjenjena.”Ako neko obožava Adema onda sam to ja, on je od onih igrača koje bih uvek zadržao. Uživanje je gledati ga i ne bih ga izgubio ukoliko to ne zatraži”, rekao je Kairo i dodao da je veliko pitanje da li bi srpski reprezentativac pristao da odigra samo 20 utakmica u sezoni i to uglavnom kao rezerva.Ljajić je dvije godine član Torina, a ranije je nastupao za Romu, Inter, Fjorentinu i Partizan.
izvor Tanjug

Exit mobile version