Navijači Galatasaraya žestoko su pretukli jednog navijača PSG-a koji je pokušao zapaliti zastavu Turske

PARIZ – Navijači Galatasaraya žestoko su pretukli jednog navijača PSG-a koji je pokušao zapaliti zastavu Turske nakon čega su ga ostavili golog da sedi na ulici i čeka pomoć.

Prve informacije iz Francuske govore da je jedan navijač PSG-a hteo zapaliti tursku zastavu, što je izazvalo bes navijača Galatasaraya koji su ga ubrzo okupirali, pretukli i skinuli svu odeću s njega.

Dok je čekao medicinsku pomoć, navijač je uslikan kako bez odeće i s vidnim ranama po telu sedi na betonu, a to nije bio i jedini incident u Parizu kada je reč o ove dve navijačke grupe.

Francuski mediji pišu da je na gotovo svim mestima u kojima su navijači bili blizu došlo do nekog fizičkog obračuna, a policija je prilikom jednog sukoba u kafiću morala koristiti i suzavac.

Do sukoba navijača došlo je i na jednom od gradskih trgova gde su se dve navijačke grupe gađale bakljama i tvrdim predmetima, nakon čega je veliki broj policajaca stigao na mesto događaja i smirio navijače.

Susret između PSG-a i Galatasaraya završen je rezultatom 5:0 za Parižane, čime su na najbolji mogući način završili grupnu fazu Lige šampiona.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO