Naslovna Vijesti Navijač napao turskog igrača iz Banvita / VIDEO

Navijač napao turskog igrača iz Banvita / VIDEO

Utakmica prvog kola Last 32 faze košarkaškog Evrokupa između Budućnosti i turskog Banvita (68:74) , koja je igrana u Podgorici, na kratko je prekinuta u poslednjoj četvrtini kada je jedan od huligana iz redova navijača Budućnosti uleteo je na parket i odgurnuo igrača Banvita, Samija Mehiju.

Videvši to, na huligana se iz sve snage zatrčao Amerikanac Erl Rouland i krošeom ga poslao na parket, posle čega je nastao pravi metež na parketu “Morače”.

Na tribinama je, prema informacijama na sajtu Evrokupa, bilo 2.107 ljudi, ali su izbegnute masovne tuče i ozbiljnije posledice.

Na snimku, doduše u krupnom kadru, može se videti da je nekolicina igrača Banvita razmenila još nekoliko udaraca sa prisutnima iza koša i na ulasku u tunel, ali je teško razaznati da li se radilo o navijačima Budućnosti ili nekom drugom.

Konkretno, Mehija se u jednom trenutku zatrčao na nekoga ko je bio na izlazu iz tunela i zadao udarac. Može samo da se pretpostavi da je prepoznao huligana kog su u međuvremenu redari i policija “zgrabili” i krenuli da izvode iz dvorane.

 

Exit mobile version