Nastavnik koji je udario učenika: Nisam ga udario, to je bio “roditeljski zahvat”!!!

Novi Pazar – Ašir Rebronja, suspendovani profesor Istorije, inače po tvrdnjama majke Senade Lekpek, zet direktora škole Rastko Nemanjić Sava na Dojeviću, za lokalne medije demantovao je navode da je on udario učenika nogom u glavu po njemu “to je bio roditeljski zahvat”.

Ašir Rebronja - foto screenshot youtube
Ašir Rebronja – foto screenshot youtube

Nastavnik nakon održanog “skupa podrške” učenika škole koji su na medijima javno davali izjave iako je to zabranjeno, kazao da to nije bio udarac već “roditeljski kontakt”!

Dečko je skočio kada sam rekao da napusti čas. On je otišao u dvorište i niko nije primetio da sam ga udario. Rebronja dalje kaže: “Ja to nisam shvatio ozbiljno. Malo sam ga okrznuo, kakve veze ima. Priča se da je ubijen, prebijen a to nije tačno. Nije to krzanje bilo opasno po život”.

Tvrdi da rešenje o suspenziji sa posla nije dobio, a prosvetna inspekcija je naredila da ne sme više da drži časove.

Rebronja je takodje rekao da mu je “naneta nepravda” i da puno pati, kao i to da ima metode sa kojima će posle da se brani i najavio da će da štrajkuje glađu.

 

Pomenuti nastavnik je prošle nedelje, u novopazarskom selu Dojeviće, nogom u glavu udario učenika sedmog razreda osnovne škole, Kadira L. (12).

izvor.Sandzakhaber

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO