Naslovna Sandžak Tutin Nastavlja se teror novog direktora Doma za mentalno ometena lica u Tutinu

Nastavlja se teror novog direktora Doma za mentalno ometena lica u Tutinu

tutin

Kako Sandžakhaber saznaje od izvora koji rade u Domu u Tutinu, Ramiz Zecirovic, v.d. direktora Doma ne prestaje sa šikaniranjem radnika.

Novoimenovani direktor Doma za lica mentalno ometena u razvoju Ramiz Zecirović ne prestaje da se osvetnički ponaša prema zaposlenima u Domu.
Danas je svog sina, koji je po zanimanju kotlar, poslao kao pratnju preuzimanja jednog korisnika iz Novog Sada, iako je bio dužan da po pravilima medicinske službe Doma u istu pošalje medicinsku sestru jer se radi o duševno obolelom licu koje je i epilepticar.

Svog sina je poslao samo da bi uzeo dnevnicu od 2000 dinara, dovodeći na taj nacin bezbednost i život korisnika u pitanje. Ovo je samo još jedan u nizu primera bahatosti v.d. direktora.

Dolaskom na dužnost, pre četiri dana, potpuno je promenio jelovnik korisnicima, izbacio im je tradicionalna jela kao što su: mantije (koje su imali nekoliko puta mesecno), izbacio je ćevape, pljeskavice, piletinu i slicno. Ostalo im je samo da jedu “klin” čorbu. Kada su se radnici pobunili zbog ove neljudske odluke, direktor je pretio kaznama i otkazima!

Redovno cemo vas obavestavati o dogadjajima i stanju u Domu.

Exit mobile version