Naslovna Sport NASTAVLJA SE SUPER LIGA! Partizan u Novom Pazaru, Zvezda čeka Napredak

NASTAVLJA SE SUPER LIGA! Partizan u Novom Pazaru, Zvezda čeka Napredak

nastavlja-se-super-liga!-partizan-u-novom-pazaru,-zvezda-ceka-napredak

BEOGRAD – Utakmicama četvrtog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, vodeći Partizan igraće u Novom Pazaru, a Crvena zvezda dočekuje Napredak.

Prve utakmice igraju se danas, Radnički 1923 će od 17.30 dočekati Radnik i pokušaće da ostvari treću pobedu kojom bi se zadržao u gornjem delu tabele. Ekipa iz Surdulice ima tri remija.

Fudbaleri Zvezde igraju od 20 časova na svom terenu protiv Napretka i žele pobedu kako bi zadržali korak za vodećima. Crveno-beli su treći na tabeli sa sedam bodova, a Napredak ima bod manje na četvrtom mestu.

Zvezda ulazi u utakmicu posle remija 1:1 protiv Šerifa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Vodeći Partizan u nedelju od 21 čas igra u Novom Pazaru i želi da pobedi kako bi zadržao prvo mesto i maksimalan učinak. Crno-beli su prvi na tabeli sa devet bodova. Novi Pazar je odigrao dve utakmice i ima bod na 10. mestu na tabeli.

Crno-beli su u četvrtak igrali u Rusiji protiv Sočija, 1:1, u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Fudbaleri TSC igraće u ponedeljak od 19 časova u Nišu protiv Radničkog i žele pobedu kako bi ostali vodeća ekipa lige, uz Partizan. Ekipa Mladena Krstajića ima devet bodova na drugom mestu, dok Radnički sa pet bodova zauzima sedmo mesto.

Vojvodina igra za prvu pobedu u ligi protiv Voždovca u nedelju od 18.55 na svom terenu, dok će u isto vreme za treću pobedu u prvenstvu Čukarički igrati kao gost protiv Kolubare.

Vojvodina je sinoć u Novom Sadu izgubila od Laska sa 0:1, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, dok je Čukarički u istoj fazi takmičenja u Beogradu pobedio Hamarbi sa 3:1.

Metalac i Proleter, koji su do sada bez pobede, igraju u subotu od 21 čas u Gornjem Milanovcu, a Mladost će istog dana od 18.55 dočekati Spartak i pokušaće da osvoji prve bodove.

Utakmice četvrtog kola Super lige:

Petak:

Radnički 1923 – Radnik (17.30)

Crvena zvezda – Napredak (21.00)

Subota:

Mladost – Spartak (18.55)

Metalac – Proleter (21.00)

Nedelja:

Kolubara – Čukarički (18.55)

Vojvodina – Voždovac (18.55)

Novi Pazar – Partizan (21.00)

Ponedeljak:

Radnički – TSC Bačka Topola (19.00).

indeksonline.rs/Beta

Exit mobile version