Nastavlja se dezinfekcija ulaza u zgradama

Gradska uprava, kako je i najavljeno, nastavlja sa dezinfekcijom ulaza u stambenim zgradama. Na ovaj način kako je istakao pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj želimo da sprečimo širenje korona virusa.

U cilju zaštite svih građana Novog Pazara Gradska uprava je, kako je i najavljeno, nastavila sa dezinfekcijom ulaza stambenih zgrada. Do sada je dezinfekcija izvršena u Novoj lučnoj zgradi i zgradama u ul Mehmeda Alibašića kao i zgrade Sivog doma.

„Danas smo na novim lokacijama. U zgradi solitera Jezero i solitera Kula, stara Lučna zgrada i zgrada u ulici 28. Novembar. Cilj nam je da zašttitmo, tj. sprečimo širenje virusa i zaštitimo naše sugrađane koji žive u stambenim zajednicama. I naravno ovom dezinfekcijom želimo da se oni u zajedničim prostorima osećaju sigurnije i bezbednije“, kazao je pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj.

„Smatram da je ovo jedna fina akcija Gardaske uprave. Ovo nije prvi put da se dezinfikuje ulaz od početka epidemije imamo pomoć“, kazao je domar zgrade Jezero ulaz A Enes Hadžibegović.

„Gradska uprava nam je dala apart za dezinfekciju i lično ja dezinfikujem celu zgradu 3 puta nedeljno. Sve one površine koje su na dohvat ruke, liftove, rezervne izlaze, vrata, kvake, brave“, istakao je  upravnik zgrade Jezero ulaz B Šefćet Arifović.

„Opština nam je donirala pupmu što je vrlo korisno i sada ćemo imati naš aparat za soliter i moći ćemo da češće dezinfikujemo celu zgradu. A stanari su podržali ovu akciju i smatraju da je veoma bitno zaštititi se na ovaj način“, rekao je upravnik zgrade soliter Kula Bećir Habota.

Škrijelj je takođe istakao da će sve zgrade u Novom Pazaru biti dezinfikovane kako bi se svi građani osećali bezbednije.

A. Ademović

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO