Nastavak radova na zgradi Opštinske uprave: DRUGA FAZA ZA 90 DANA

Nastavak radova na zgradi Opštinske uprave: DRUGA FAZA ZA 90 DANADanas potpisan ugovor sa izvođačem radova, preduzećem „Rovčanin inženjering“iz Prijepolja, a vrijednost investicije 12 miliona i 390 hiljada dinara.
Predsjednik opštine Dragoljub Zindović potpisao je danas ugovor sa vlasnikom preduzeća „Rovčanin inženjering“ Salahudinom Rovčaninom koje predvodi grupu koja je odabrana za nastavak radova na sanaciji i rekonstrukciji zgrade Opštinske uprave.
-Druga faza radova podrazumjeva sanaciju i rekonstrukciju spratova i stepeništa, kancelarija, nastrešenice i spoljno uređenje prostora oko objekta. Ugovor je vrijedan 12 miliona i 390 hiljada dinara, a rok za završetak radova je 90 dana. Nadam se da će kao i prilikom radova na prvoj fazi, posao biti urađen kvalitetno. Inače, i ova faza je veoma zahtjevna jer je potrebno obezbjediti da sve službe, koje su na usluzi građanima svakodnevno, rade bez problema, dok paralelno teku i radovi na sanaciji, kazao je na konferenciji za novinare predsednik opštine Dragoljub Zindović u čijem je prisustvu potisan ovaj ugovor.
Inače, zgrada u kojoj je smještena Opštinska uprava u Prijepolju izgrađena je još u 19.veku. Tokom Drugog svetskog rata pretrpjela je velika oštećenja koja su sanirana posle rata ali je ovo prva velika rekonstrukcija i sanacija kompletne zgrade, što je prilično delikatan posao s obzirom da nije bilo odgovarajuće projektne dokumentacije.
Vrijednost svih izvedenih radova biće oko 33 miliona dinara, a kako je najavio Zindović, rebalansom budžeta biće obezbjeđena sredstva i za nabavku savremene enterijerske opreme.izvor Polimlje

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO