Nastava u OŠ”Bratstvo” odložena za nedelju dana

Zbog radova na rekonstrukciji, ali i bezbednosti učenika nastava u osnovnoj školi“Bratstvo” neće početi u ponedeljak 21.septembra kako je ranije najavljeno. Roditelji su danas dobili zvanična obaveštenja da je polazak dece u školu odložen za nedelju dana.

Od  28.septembra đaci OŠ Bratstvo obavljaće nastavu u 22 nove učionice, koje se trenutno spremaju da prime učenike. U novim učionicama biće postavljene klupe I neophodna oprema za izvođenje nastave, a posebno će biti sporvedene mere zaštite  kako bi đaci bili bezbedni od virusa. Direktor OŠ Bratstvo Dejan Kulundžić kaže da su pored opremanja novih učionica u toku i radovi na krovnoj konstrukciji, postavljanju fasade kao i završni radovi na unutrašnjoj izolaciji bazena. Odlaganje početka  nastave dogovoreno je sa Ministarstvom prosvete. Rok za završetak radova je maj iduće godine, a Kulundžić se nada da će biti završeni I pre.

Radovi na rekonstrukciji i dogradnji ove osnovne škole počeli su početkom ove godine, prvaci OŠ “Bratstvo” su nastavu počeli na vreme u iznajmljenim učionicama u blizini ove obrazovne institucije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO