Naslovna Vijesti Naser Orić za “Avaz”: Nisam bio na Cecinom koncertu!

Naser Orić za “Avaz”: Nisam bio na Cecinom koncertu!

Sarajevo – Naser Orić, ratni komandant Armije RBiH u Srebrenici, demantovao je navode da je u subotu, 30. avgusta, u Istočnom Sarajevu, prisustvovao koncertu Svetlane Cece Ražnatović, kako su to prenijeli pojedini srbijanski mediji.

– Nisam bio na Cecinom koncertu ni s Dodikom u VIP loži. Plasiranje priče da sam bio na koncertu ove srpske folk pjevačice samo je još jedna u nizu laži Dodikove predizborne kampanje. Dodik zloupotrebljava moje ime, pokušava da usafi te svoje srpske gafove uz pomoć partnera iz Federacije. Nije mi strana ta njihova prljava igra – izjavio za “Avaz”, Orić.

Orić je za “Avaz” kazao kako je tu noć, sve do ranih jutarnjih sati, proveo u sarajevskim restoranima zajedno sa prijateljima, o čemu postoje i videozapisi sa nadzornih kamera.

– Na stadionu Slavije u Lukavici nisam bio, i za to imam svjedoke. Tu noć sam bio u jednom lokalu do 23:15. Poslije sam otišao u jedan sarajesvki restoran i tu sam ostao do ranih sati. I u jedom i u drugom objektu postoje video zapisti koji će potvrditi za kojim stolam sam sjedio i sa kim sam bio. To su samo laži i špekulacije Dodika i njegovih partnera iz Federacije BiH. koji pokušavaju da mi upakuju, ali ja imam svjedoke gdje sam bio i šta sam radio. Mogu pričati šta hoće, nije im prvi put da izmišljaju i blate moje ime – istako je Orić.

Orić je podcrtao da ne sluša Cecine pjesme, nego da uživa u muzici Podrinjskih satelita.

Exit mobile version