Petak, 30 Septembra, 2022
NaslovnaVijestiNAPADNUT HALAL RESTORAN U BEOGRADU KOD BAJRAKLI DŽAMIJE - MEDIJI ĆUTE

NAPADNUT HALAL RESTORAN U BEOGRADU KOD BAJRAKLI DŽAMIJE – MEDIJI ĆUTE

Sinoc je uoči Uskrska petorica maskiranih napadača, sa kapuljačama na glavi i bejzbol palicama napali Halal restoran pored Bajrakli džamije i tom prilikom povredili Asmira Bajramija radnika pomenutog restorana a teže povredili jedno lice kojem je identitet nepoznat.

Kako nezvanično saznajemo radi se o osobi pravoslavne veroispovesti sa prelomima ruke i vilice. U restoranu su porazbijani stolvi i izlog restorana. Policija došla na lice mesta nešto nakon su napadači napustili restoran.

Istraga je u toku.

 

RELATED ARTICLES

3 KOMENTARA

  1. Ne mislim da ce ovaj dogadjaj Muftija iskoristiti kao napad direktno na njega,ali moze kao napad na nesto islamsko,bosnjacko,kao nesto sto izlazi iz okvira nacionalnog,bolesnog kod pojedinaca ili mozda vecine ljudi,kao recimo slogan”ala mi se pale dzamije”…To je ipak i neki dokaz ra moramo imati kolicinu nacionalnog ponosa,onolko dok je taj ponos u okirima pozitivnog..Pod time se svodi i to daje nas Reis u Sarajevu a ne u Beogradu. Razmislite malo o tome….A to dalice muftija biti Muamer ili neko drugi….o tome nebi trebo da odlucuje Bg. vec Reis svih Bosnjaka sa centrom u Sa..Pa ako on odluci da to bude Zilkic,pa i neka bude.O tome nece odlucivat ni Beogad nit Istanbul.E ta trunka pozitivnog,zdravog nacionalizma nama fali. Na kraju ni sadasnji Muftija nije nezamenljiv,ali dok dobija podrsku od rijaseta,zasto ga treba mijenjati.Ili je bolje kako smo poceli da za neku godinu svaka mahala ima svoju I.Z.. Razmislite malo o tome braco Bosnjaci.

  2. u pravu si brate nas je reis u sarajevo al sve ti govori ova tvoja recenica gde kazes da da je ponos u okvirima pozitivnog,jer je problem sto je taj ponos kod zukorlice odavno probio ama bas sve barijere …………

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO