Naslovna Tehnologija Android Nakon povlačenja Note7 telefona, Galaxy S8 bi mogao stići ranije

Nakon povlačenja Note7 telefona, Galaxy S8 bi mogao stići ranije

Do sada su izveštaji o eksplodiranju Galaxy Note7 telefona ostavili gorak ukus kod korisnika, a to možemo videti i iz cene Samsungovih akcija jer ni investitori nisu previše oduševljeni razvojem situacije. Incident je ostavio mrlju na ono što je mogla da bude perfektna objava telefona. Samsung brzo radi kako bi poslao zamenske modele, ali će i korisnici verovatno biti mnogo oprezniji kod kupovine novih telefona.

Izveštaj koji donosi Korea Herald citira analitičara koji sugeriše da bi Galaxy S8 telefon mogao biti objavljen ranije kako bi se ovaj incident izbrisao iz sećanja korisnika. Kako navodi Kim Sang-Pio analitičar KB Investment & Securities “Bez obzira na nastavljanje prodaje, ranije pokretanje novog kvalitetnog flagship modela je realistično rešenje sa kojim bi se kompanija suočila sa krizom opoziva uređaja”.

Ukoliko Samsung ovo zaista planira, Galaxy S8 telefon bi mogao biti objavljen sa samim početkom 2017. godine. Samsung obično predstavi telefon na Svetskom mobilnom kongresu u februaru, ali bi se sada najava mogla očekivati već tokom januara.

Izvor: AndroidCentral

Exit mobile version