Nakon poraza od Novog Pazara Milošević odlazi iz Partizana?

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da je Partizan izuzetno jak, ali da će njegova ekipa pokušati da napravi iznenađenje u predstojećoj utakmici tih rivala u drugom kolu Super lige Srbije.

“Protiv Crvene zvezde u prošlom kolu bilo je previše impresioniranosti kod nekih mojih igrača, koji okovani bezrazložnim strahom nisu pokazali koliko mogu. Sledi novo teško iskušenje, gde ćemo probati da uz veće zalaganje igrača priredimo iznenađenje”, rekao je Kolašinac.

Novi Pazar će sutra od 17 časova biti domaćin Partizanu, u meču koji će zbog trenutne epidemiološke situacije biti odigran bez prisustva publike.

Pazar je na startu šampionata poražen od Crvene zvezde u Beogradu sa 0:3, dok je Partizan posle preokreta pobedio ekipu Napretka u Kruševcu rezultatom 3:1.

Milošević na slatkim mukama

“Imaju mnogo dobrih fudbalera i svaka izmena kolege Sava Miloševića donosi boljitak u igri. Učinićemo sve da im se suprotstavimo na najbolji način, a hrabi nas podatak da se Partizan u poslednjim utakmica u Pazaru nije proslavio”, naveo je Kolašinac.

On je najavio da će Novi Pazar pokušati da iskoristi slabosti protivnika i da će zaigrati ofanzivnije.

“Probaćemo da ih napadnemo tamo gde su ranjivi. Upitno je kako protiv najjačih, da li menjati formaciju i biti ofanzivniji. Ostaje da večeras rešimo još neke dileme. Nadam se da ćemo i motivaciono biti spremniji, iako neće biti publike. Šteta, pošto smatram da bi pred punim tribinama to bio ravnopravan duel”, zaključio je Kolašinac.

M. Minić / rtvnp.rs


Post Views:
292

Izvor : SportKlik.rs
sportklik.rs, https://sportklik.rs/savo-milosevic-partizan-novi-pazar/,

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO