Nakon obećanja Ljajića i Vučića sve više puteva pod asfaltom

Nalogom “Puteva Srbije”, koji je dat prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Rasima Ljajića selu Buče, put Kruševački most-Belanska je asfaltiran. Ovaj putni pravac je od velikog značaja jer  povezuje i 15 okolnih sela.

Asfaltiranje ovog značajnog puta za meštane ovog dela grada, ali i okolnih sela dogovreno je prilikom posete ovom kraju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i lidera SDPS-a Rasima Ljajića. Tada je dat nalog Putevima Srbije da se pored Buča I Muhova uradi još 10 kilometara lokalnih puteva na teritoriji Novog Pazara. Ova deonica od Kruševačkog mosta ka Belanskoj je jedna njih. Meštanima znači mnogo, jer će im  već od ove zime komunikacija sa gradom biti lakša.

U projektu nije bilo predviđeno, ali kako bi sve bilo urađeno kvalitetno, uništene betonske cevi za odvodnjavanje kanala  su zamenjene. Ove radove obavili su radnici JP za uređivanje građevinskog zemljišta.

Gostujući u dnevniku prošle nedelje pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu I investicije i predsednik Sandžačke demokratske partije Nihad Hasanović najavio je sledeće godine niz kapitalnih projekata za razvoj Grada.

 

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO