Naslovna Vijesti Nakon lažnih saopštenja i ostavki – lažna “istinita” pisma

Nakon lažnih saopštenja i ostavki – lažna “istinita” pisma

Novi Pazar – Jedan od portala blizak Muameru Zukorliću objavio je tzv. Pismo koje je su pripremili sandžački imami u želji da destabilizuje prilike u Islamskoj zajednici i za taj pokušaj okrivi političke faktore.

 

Izvor blizak Zukorliću tvrdi da je pismo “izmišljeno” i da ga je pisao sin Muamera Zukorlića, a da Zukorlić tim pismom želi da destabilizuje prilike u Islamskoj zajednici i tako da sebi alibi za otkaze i čistku koju sprema među imamima i drugim zaposlenim licima u Islamskoj zajednici, medresi i Univerzitetu.

Naš izvor tvrdi da se radi o pismu u kojem je iznesena “živa istina” jer, kako kaže “ko će bolje napisati o sebi ako neće oni sami”. On dodaje da ovim pismom Zukorlić pokušava da loptu prebaci u drugi teren a to je na politički teren, što uvek čini kada mu dođe gusto.

“Svedoci ste, kod njega uvek mora da postoji dežurni krivac, dežurni političar, dežurni novinar. On se uvek predstavlja kao žrtva, što ovoga puta ne može da kaže, jer je otpustio sve ljude koji su žrtvovali sebe, svoje imetke i svoj život za Islamsku zajednicu i samim tim sebe doveo u položaj da je upravo on agresor”.

U pismu se navodi da je 80 posto imama protiv Zukrolića i da je stanje u Islamskoj zajednici katastrofalno, te da su svi lokali izdati njegovoj familiji i rođacima.

 

Pismo prenosimo u celosti:

 

pismo2

 

 

 

Exit mobile version