Nakon kompletnih infrastrukturnih radova asfaltiran krak Ulice Narodnog fronta

Građevinska sezona u Novom Pazaru odvija se po ranije utvrđenoj dinamici a suvo i sunčano vrijeme omogućili su da se asfalterski radovi privedu kraju i u kraku Ulice Narodnog fronta. Sa mještanima Trnave o daljim infrastrukturnim projektima danas su razgovarali gradonačelnik Nihat Biševac i njegovi saradnici.

Nakon sprovedenih radova na kompletnoj zamjeni vodovodne mreže i uređenju kišne i fekalne kanalizacije na red su došli i asfalterski radovi koji su najviše i obradovali mještane ovog dijela Novog Pazara.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac koji je sa saradnicima obišao naselje i razgovarao sa mještanima trnave, ističe da se infrastrukturni radovi na teritoriji Grada odvijaju neometano uprkos globalnom problemu sa korona virusom, velikim troškovima koji su nepredvidivi i smanjenom prilivu sredstava u budžet. Uprkos tim poteškoćama svi radovi će se nastaviti a po ulaganjima u infrastrukturu postavljaju se novi rekordi, rekao je gradonačelnik.

U ovom naselju koje je mini branom zaštićeno od bujičnih poplava, najvećeg neprijatelja ljudi koji tu žive, realizovaće se brojni infrastrukturni projekti, radi se na projektnoj dokumentaciji kako bi u bliskoj budućnosti rijeka Trnavica bila ukorićena.

A. N.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO