Najušpesnija sezona u Super ligi Srbije ikada za FK Novi Pazar

Ekipa FK Novi Pazar je svoju najuspešniju sezonu ikada u svojoj istoriji krunisala nerešenim rezultatom na Marakani, protiv Crvene Zvezde. Jedina ekipa Super lige koja je na Marakani postigla dva pogotka je ekipa Novog Pazara (TSC i Vojvodina po jedan pogodak uz rezultate 1:1). Svaka čast momci, 6. mesto za ovaj budžet, koji je najmanji u Super ligi Srbije je ogroman uspeh.

Sigurni smo u to da bi nova sezona bila još uspešnija da nije bilo pojedinih navijača koji ne misle dobro klubu. Onih navijaca koji su napadali na Kljajića i tako ga oterali iz kluba, a u druge igrače uneli strah i nesigurnost u igri koja je i rezultirala lošim igrama i rezultatima.

Ostaće da se pamti serija od 7 uzastopnih pobeda, kada je plava vojska gazila redom sve pred sobom i nakon 10. kola završila kao vodeća ekipa Super lige.

Na kraju je kroz play off promovisano i 6 omladinaca, koji su zalog za buducnost i svetlija strana završnice prvenstva.

Ono što moramo reći na sve ove i ovakve rezultate, publika je vođena grupom huligana i onih koji ne misle dobro klubu, skandirala uprava napolje i upućivala psovke i vredjala čelnike kluba. Sramno. Po onoj narodnoj: videla žaba da se konji potkivaju pa i ona podigla nogu, videli navijače Partizana da to govore pa i oni bi, ali ne znaju zašto.

Ovo je jedna ako ne i najuspešnija uprava u istoriji kluba. Jedna od retkih koja ostavlja novac u kasi (na računu kluba) a ne dugove. Uprava koja je, klub koji je trebao biti ugašen i otići u stečaj spasila, bio u UPPR postupku pred gašenje sa 400 hiljada eura duga sve vratila i nikome ostala ni jedan dinar dužna.

Po prvi put igrači pozitivno pričaju o FK Novi Pazar i hteli bi da u isti dodju. Sa svim klubovima je uspostavljen prijateljski odnos i saradnja i svugde smo dočekani kako treba. Sve ovo je rezultat ljudi koji su klubu poslednje dve godine na čelu sa počasnim predaednikom Rasimom Ljajićem i bez njega ovoga ne bi ni bilo. I da publika ovoj upravi to skandira, sramno.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO