NAJNOVIJA VIJEST! Tužilaštvo: Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću

Obdukcijski nalaz pokazao da je Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću, saopšteno je iz tužilaštva. Iz porodice Zukorlić se još niko nije oglasio.

Dana 13.06.2022.godine Zavod za sudsku medicinu Niš Republike Srbije dostavio je Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru objedinjeni nalaz i mišljenje zajedno sa nalazom i mišljenjem Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Novi Sad u kojem je navedeno da izmerene vrednosti koncentracija toksičkih metala i metaloida u uzorcima se nalaze u okviru normalnih vrednosti za ove vrste uzoraka i ne predstavljaju neposredan ni posredan uzrok akutne i hronične intoksikacije i time nisu uzrok smrti sada pok.Muamera Zukorlića, te da je uzimajući u obzir celokupnu medicinsku dokumentaciju sada pok.Muamera Zukorlića i obdukcioni nalaz smrt prirodnog porekla te da je nastupila kao posledica naglog pogoršanja funckije i sledstevnog prestanka rada srca na terenu od ranije prisutnog teškog i progresivnog oboljenja srca, saopšteno je iz tužilaštva u Novom Pazaru.

Da podsetimo, obdukcija tela Zukorlića, uz prisustvo domaćih i stručnjaka iz Bosne i Hercegovine i Nemačke, obavljena je 6. maja na Odeljenju patologije i sudske medicine novopazarske Opšte bolnice nakon što je ranije tog dana eskhumirano iz groblja u njegovom rodnom selu Orlje kod Tutina nakon koje su njegovi posmrtni ostatci prebačeni u harem Altun Alem dzamije u Novom Pazaru.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO