Auto moto klub Novi Pazar učestvovaće na ovogodišnjem sajmu automobila u Beogradu,koji počinje 17. i traje sve do 23.marta. Oni će na štandu SAKSS-a izložiti svoj automobil marke Audi RS4, koji izabran kao najbolji predstavnik Srbije. 

Ono što malo Novopazaraca zna, jeste da se u njihovom gradu nalazi najbrži Audi RS4 na svetu. Karakteristike ovog automobila su zapanjujuće i za nevericu. Ova paklena mašina poseduje motor od 1300 ks a brzinu od 0-100 postiže za neverovatnoh 1.36s.

Vozač ovog automobila Esad Došljak, rekao je u emisiji Screen sport da je ovo veliko priznanje za klub i da su se maksimalno potrudili da pripreme automobili za ovako važan događaj. 

Inače, Esad Došljak je proglašen za najboljeg sportistu Novog Pazara u 2015.  


 
  
  
 

1 KOMENTAR

  1. Samo bi trebali da ispravite naslov “Najbrzi Audi RS4” i manje izmene u textu. Jer nije najbrzi Audi na svetu. Ima nekoliko Audi-a koji su bolji na 402metra sa vremenom ispod 8sekundi,kao na primer evropski rekord sa Audi Coupe 2200hp i vreme 7.7s na 402m.Dok je ovaj Audi RS4 najbrzi od ostalih RS4 sa vremenom od 8.3sekunde na 402m.

Comments are closed.