Najava jesenjih aktivnosti Centra “Duga”

Centar za decu i mlade “Duga” već dugi niz godina poznat je po tome što nudi različite kurseve tokom školske godine. Ove godine, sa malim zakašnjenjem zbog aktuelne situacije sa korona virusom, neće izostati škole i radionice. Zbog Covida 19 moraće da se vodi računa o broju polaznika u odnosu na prostor, kao i o neophodnim higijenskim merama.

Centar za decu i omladinu „Duga“ , poznat je po svojim brojnim radionicama i školicama. Svake godine tu su i mnoge druge aktivnosti gde mladi imaju priliku da izlože i predstave svoje radove. Ove godine vrata svojih prostorija za sve one željne znanja otvoriće početkom oktobra i to za sledeće radionice:

Pomoć u učenju za učenike od I- IV razreda osnovne škole, najčešće su to predmeti bosanski i srpski jezik i matematike.

-Časovi matematike za učenike osnovne škole od V- VIII razreda

– Časovi engleskog jezika za uzraste od predškolaca do studenata

Ekološko društvo

-Školica “Upoznajmo arapsko pismo”– početno čitanje i pisanje

-Kurs Arhikeda, pretežno namenjen studentima arhitekture. Kurs traje više meseci i obezbeđuje radnosposobni nivo znanja.

Kreativni kutak– radionica za mališane do 8 godina starosti

Škola slikanja za starije uzraste, za talentovanu decu koja žele da neguju i razvijaju likovni talenat.

-U toku su pripreme za početak rada škole glume za stariji osnovnoškolski uzrast i očekujemo da ona počne sa radom od druge polovine oktobra.

-Zbog specifiče situacije većinom će se praktikovati intezivnije prisustvo na društvenim mrežama kroz niz zabavnih, kulturnih i edukativnih rubrika.

Zbog epidemiološke situacije striktno će se voditi računa o broju polaznika u odnosu na prostor u kome se aktivnosti odvijaju kao i o neophodnim higijenskim merama.

Svi zainteresovani mogu dobiti informacije na broj telefona 317-390 ili lično u prostorijama „Duge“.

M. J.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO