Naslovna Featured Istaknuto Nagrađen 400.000 gledalac “Južni vetar 2: Ubrzanje” u Novom Pazaru

Nagrađen 400.000 gledalac “Južni vetar 2: Ubrzanje” u Novom Pazaru

nagradjen-400.000-gledalac-“juzni-vetar-2:-ubrzanje”-u-novom-pazaru

U Novom Pazaru prikazane su dve projekcije filma „Južni vetar Ubrzanje 2“. Tim povodom i glumci ovog popularnog filma boravili su u ovom gradu, a  četiristohiljaditi gledalac iz Novog Pazara nagrađen je paketom sponozra filma VODA VODA i mogućnošću da učestvuje u snimanju serije.

Za manje od dve nedelje prikazivanja filma, „Južni vetar: Ubrzanje“ obara  sve dosadašnje rekorde. Do sada je film pogledalo 400.000 ljudi širom regiona. Juče su u Novom Pazaru prikazane dve projekcije filma, a sve karte su u kratkom roku raspodate.

Ovakav uspeh ekipa filma zajedno sa distributerskom kućom Taramount film proslavila je u Novom Pazaru.  Srećni dobitnik vredne nagrade, kao četiristohiljaditi gledalac je Novopazarac  Asad Suljković. On će imati mogućnost da se pojavi i u seriji „Južni vetar“ čije snimanje počinje na proleće zajedno sa Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljkovićem, Predragom Mikijem Manojlovićem u glavnim ulogama.

Kako prenose mediji, pored gledalaca u Srbiji “Južni vetar: Ubrzanje” veliku pažnju izaziva i u regionu.  U Novom Pazaru ovaj film će se prikazivati I 22. i 23. novembra u Kulturnom centru sa početkom u 19:30h.

Podeli

Exit mobile version