Naslovna Vijesti Nađene pare sa Kipra – RUSI TVRDE: Mira i Marko u Moskvu...

Nađene pare sa Kipra – RUSI TVRDE: Mira i Marko u Moskvu odneli 4 milijarde dolara!

Žena Slobodana Miloševića u Moskvi živi pod potpunom zaštitom u vojnom objektu koji je neka vrsta “ruskog Karađorđeva”, dok se sin Marko nedavno oženio misterioznom ruskom bogatašicom

U najnovijem broju “Nedeljnika” u tekstu “Finalna estradizacija Miloševićevih zločina”brojni analitičari bavili su se ne samo mračnim tajnama 90-ih koje je bivši predsednik SRJ i Srbije Slobodan Milošević odneo u grob, već i time gde i kako danas živi Slobina supruga Mira Marković i koga je oženio njihov sin Marko.

Prema pisanju ovog lista, Marko Milošević pre nekoliko meseci oženio se drugi put,tačnije prvi put zvanično, i to ni manje ni više nego – bogatom Ruskinjom.

– Para na paru ide – priča sagovornik “Nedeljnika” otkrivajući i kako Mira Marković živi u Moskvi pod potpunom zaštitom, odnosno u delu grada i objektu koji obezbeđuje ne policija, već ruska vojska!

Autori ovog teksta ističu kako nije tajna da je Mira u Moskvi nastanjena u vojnom objektu koji je neka vrsta “ruskog Karađorđeva”. Oni navode i anegdotu koja kruži po bezbednosnim i diplomatskim krugovima, a koju je prepričao čovek s visokim vezama i značajem u Srbiji.

– I tebe bi čuvala vojska da si uneo u Moskvu četiri milijarde dolara – izjavio je ruski diplomata, očigledno dobro upućen u to kolika su stvarno sredstva koja je jurio Mlađan Dinkić posle 5. oktobra, a Miloševići preneli u Moskvu.

– Mira bi volela da se vrati u Srbiju, ali ne planira povratak. Gde da se vrati? Savetovao sam je da se ne vraća – izjavio je za “Nedeljnik” Dragan Hadži Antić, dugogodišnji prijatelj porodice i izdavač Mirinih knjiga, navodeći da Markovićeva uskoro završava knjigu u kojoj će najverovatnije obelodaniti sve detalje iz porodičnog i političkog života para Milošević-Marković.

Exit mobile version