Naslovna Vijesti Na vrhu trona – Bokser Hukić 13. put odbranio titulu prvaka sveta...

Na vrhu trona – Bokser Hukić 13. put odbranio titulu prvaka sveta (Video)

1

Bokser Muamer Hukić odbranio je 13. put titulu profesionalnog prvaka sveta u kruzer kategoriji, do 90,719 kilograma, u verziji Svetske bokserske organizacije (WBO).

 

Hukić, koji se bori za Nemačku kao Marko Huk, savladao je u subotu uveče u Haleu izazivača Mirka Largetija iz Italije jednoglasnom odukom sudija (116:112, 116:112, 118:110).

Hukiću je to bila 39. pobeda u profesionalnoj karijeri, u kojoj je zabeležio još dva poraza i nerešen ishod. On se po broju odbrana WBO šampionskog pojasa izjednačio sa Englezom Džonijem Nelsonom.

 S druge strane, Largeti je doživeo prvi poraz, a pre ovog meča ostvario je 21 trijumf.

1 KOMENTAR

  1. Evo sad je Marko-muamer,bivsi kao nemanja Sjenicanin , sta bese on prevak bacanja kamena sramena ili cuskije ili u tuci ? To nije sport . A Hazbo sto pokaza da je Hrabar i stade akobogda i nastavi pokazivat da je Hrabar i dokázat da nije za prodaju i korupciju . On za sjenicake seljak koi voli blato a bajagi baco sto je poseko pola parka i napravio kafanu za nevaspitanje omladine je gradjanin ? Ja sam iz Varosi Sjenice ito centra ali Sjenicaka koi tako misle siguran sam da to nisu gradjani věc obicni olos .

Comments are closed.

Exit mobile version