Na RTV-u uskoro nove emisije o bošnjačkoj kulturi i tradiciji

Zahvaljujući ugovoru koji je Radio televizija Novi Pazar potpisala sa Bošnjačkim kulturnim centrom, na našem programu biće emitovani novi medijski sadržaji.  Naredne godine program ove medijske kuće biće obogaćen emisijama o kulturi i tradiciji Bošnjaka u Sandžaku.

Predsednik Bošnjačkog kulturnog centra Zaim Hadžisalihović kaže da emisije, koje je ova organizacija osmislila  imaju za cilj popularizaciju i afirmaciju bošnjačke kulture I tradicije. Drago mu je što će ti medijski sadržaji obogatiti I unaprediti program RTV-a, ali I stići do velikog broja gledalaca, kako na prostoru Sandžaka I Srbije, tako I u dijaspori.

Direktor RTV Novi Pazar, Denis Mavrić najavljuje da gledaoci  od naredne godine mogu da očekuju nove prograsmske sadržaje, ali i brojne novitete. Naša medijska kuća jedna je od najstarijih na ovim prostrima i početkom naredne godine obeležava pola veka postojanja. Mavrić kaže da je današnje potpisivanje ugovora sa Bošnjačkim kulturnim centrom bilo na obostranu korist.

Nove programske sadržaje o tradiciji i kulturi Bošnjaka na ovim prostorima ćete moći da pratite putem Radio televizije Novi Pazar od sledeće godine.

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO