Na pomolu Ademov transfer iz snova!

1796
Foto LaPresse - Davide Anastasi 17/10/2016 Palermo (Italia) Sport Calcio US Palermo vs Torino FC Campionato di calcio Serie A TIM 2016 2017 - Stadio Renzo Barbera nella foto: ESULTANZA DI LJAJIC DOPO IL GOL 1-1 Photo LaPresse - Davide Anastasi 17 october 2016 Palermo (Italy) Sport Soccer US Palermo vs Torino FC Italian Football Championship League A TIM 2016 2017 - Renzo Barbera Stadium In the pic: LJAJIC CELEBRATES AFTER GOL 1-1

Kako su danas preneli italijanski mediji, Torino i Roma bi po ko zna koji put mogli da posluju, a to bi dovelo i do transfera iz snova za Adema Ljajića!

Priča ide ovako – Siniša Mihajlović želi da proda Adema Ljajića i da od njegove prodaje dovede Stefana El Šaravija iz Rome za 10 miliona evra.

Adem ne bi tek tako otišao, želi u veliki klub i gde će dobiti važnu ulogu, a upravo mu to nudi Vinćenco Montela u Milanu!

Montela i Ljajić se znaju veoma dobro iz sezone 2012/13 kada su zajedno bili u Fiorentini.

Ljajić je u Firenci ostavio solidan utisak, u periodu od januara 2010. do leta 2013. godine odigrao je 88 mečeva i postigao 16 pogodaka.

Kasnije je prešao u Romu, gde se nije pokazao, pa je poslednju sezonu 2015/16 proveo na pozajmici u Interu.

Sada bi ponovo mogao da se vrati na isti stadion, ali bi promenio boje kluba, što nije ništa čudno kada su milanski klubovi u pitanju.

Milan je još ranije želeo Ljajića, čak je i potpis bio veoma blizu, pa na kraju nije došlo do saradanje. Sada bi upravo Montela mogao da učini ključan potez i konačno dovede Ljajića na ”San Siro”.

U Milanu strahuju da će ostati bez Đerara Delofeua pošto su sve glasniji navodi da će Barselona iskoristiti klauzulu da ga vrati za 12 miliona evra i potom ga proda za veći novac, ako odluči da ga ne zadrži.

U svakom slučaju, ova vrteška bi mogla da bude odlična i za Mihajlovića, koji bi dobio El Šaravija iz Rome, a i za Adema Ljajića koji bi opet zaigrao u velikom klubu.