Naslovna Featured Istaknuto Na namenskom žiro računu trenutno  4.574.052,96 RSD

Na namenskom žiro računu trenutno  4.574.052,96 RSD

Za instalaciju medicinskog gasa u novopazarskoj Opštoj bolnici sa namenskog gradskog računa uplaćeno je preko million dinara.  Pomoćnik gradonačelnika, Ensar Škrijelj zahvalio je  svim donatorima  koji su prethodnih dana uplaćivali pomoć gradu.

Na namenskom žiro računu trenutno se nalazi  4.574.052,96 RSD RSD. Za instalaciju medicinskog gasa za bolnicu uplaćeno je preko million dinara.

“U okolnostima koje su nas sve zajedno zadesile, najvažnije je jedinstvo koje karakteriše građane Novog Pazara. Svi zajedno želimo da u budućnosti živimo bolje i sigurnije. U svoje ime i u ime gradonačelnika, želim da se zahvalim građanima Novog Pazara, svima iz dijaspore, regiona i našim bratskim gradovima, fizičkim i pravnim licima. Ogromna i svakodnevna podrška daje snagu da zajednički iz svega što se dešava na kraju izađemo kao pobednici. Sa namenskog računa bolnici je za instalaciju medicinskog gasa uplaćeno 1.260.608 dinara. Time ćemo sigurno značajno pomoći našim zdravstvenim radnicima u borbi sa aktuelnom situacijom “, kazao je Škrijelj.

Škrijelj je na kraju kazao da se o svim uplatama građani mogu informisati na gradskom sajtu, koji redovno objavljuje izveštaje o stanju računa.

Exit mobile version