Na granicama čekanje i do četiri sata

„Putevi Srbije” saopštili su danas da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji, ali se na pojedinim graničnim prelazima čeka i do četiri sata.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

Na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

„Putevi Srbije” navode da će se od danas do 30. septembra izvoditi radovi u zaštitnom i putnom pojasu na delu državnog puta I A reda broj 3, petlja „Dobanovci” – petlja „Batrovci”.

Radovi će se izvoditi u oba smera i pomerati sukcesivno po lokacijama u toku svetlog dela dana.

Za saobraćaj u zoni radova će biti zatvorena zaustavna traka u dužini od 200 metara, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na delu državnog puta I A reda broj 2, na deonici Lajkovac – Ljig u periodu od 7 do 15 časova, izvode se radovi na košenju bankine.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka, u oba smera.

Radovi na državnom putu I A reda broj 2, deonica Takovo – Prelji na. Na delu državnog puta I A reda broj 2, na deonici Takovo – Preljina u periodu od 7 do 15 časova izvodese radovi na košenju bankine.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka u oba smera.

Do 30. septembra na auto-putu E-75, petlja Jagodina-petlja Ćuprija izvode se radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom smera Beograd-Niš.

Na auto-putu E-75, petlja Niš Jug – petlja Trupale, do 13.oktobra izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza.

U zoni radova u smeru Niš-Beograd, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na petlji Leskovac centar – Leskovac (Vlasotince) – petlja kod skretanja za grad Leskovac, naselje Bobište, do 20. septembra od 7 do 17 časova izvode se radovi na redovnom održavanju. Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Jasikovo-Bor, od Krivelja do ukrštanja sa državnim putem II A reda broj 166, do 31.oktobra izvode se radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje.

Na putu Donji Milanovac-Golubac, na izlazu iz Golupca, kao i na ulazu u Donji Milanovac, do 1. novembra ivode se radovi na asfaltiranju uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom.

 

Izvor: Tanjug

Foto: Tanjug/D. Goll, ilustracija

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO