Naslovna Sport Fudbal Mustuluk! Ode dirigent!

Mustuluk! Ode dirigent!

Selektor Srbije je rekao da je ekipa koju sa klupe predvodi u dosadašnjim mečevima zaslužio više.

Siniša-Mihajlović-Adem-Ljajić

Siniša Mihajlović je posle poraza od Belgije (1:2) u sedmom kolu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo, rekao da je selekcija koju sa klupe predvodi u dosadašnjim mečevima zaslužila više, ali i najavio da će posao selektora fudbalske reprezentacije Srbije obavljati do decembra.

Srbija je po igrama, ne samo večeras, zaslužila više bodova! Ali, nedostaje nam iskustvo, iako igramo sve bolje i bolje. Belgija jeste u ovom trenutku kvalitetnija, ali je pogotovo iskusnija od nas. Bilo nam je važno da pokažemo da možemo da se nosimo sa jednom od tri najbolje evropske selekcije i zadovoljan sam kako su momci odigrali”, rekao je posle meča selektorMihajlović.

Problem neefikasnosti je ponovo bio u fokusu, glavni utisak posle poraza, jer je po šansama Srbija mogla da uzme bar bod u Briselu.

Belgija je u prvih 45 minuta postigla gol i imala samo još jednu šansu. U drugom smo krenuli po preokret, a primili smo pogodak iz kornera. Kada se sve sabere, imali smo više čistih šansi od domaćina! Jedino što je on svoje koristio, a mi naše ne. To je taj danak neiskustvu.

Oba gola su primljena iz peterca, mada je drugom prethodio čist prekršaj nad Ivanovićem.

“Neću o sudijama, to nikad ne radim. Francuz je jedan od najboljih arbitara na svetu, sigurno nije namerno pogrešio. Oba gola su primljena iz peterca, prvi iz kornera, a kod drugog je De Brujn“dva minuta” bio sam u šesnaestercu. Očigledno je neko pogrešio, ali nećemo nikog da “vešamo”. Dešavaju se propusti”, istakao je Mihajlović.

.Ni pitanje o budućnosti Siniše Mihajlovića na klupi Srbije nije moglo da se izbegne.

“Rekao sam da ostajem do decembra. Meni je čast, srećan sam i ponosan što sam selektorSrbije“, podvukao je Mihajlović.

Exit mobile version