Muslin pozvao Ljajića

Selektor Muslin objavio je spisak igrača za dve kvalifikacione utakmice koje slede.Početkom septembra će Srbija igrati protiv Moldavije kod kuće i gostovati Irskoj.

Javnost je insistirala na tome da Ljajić bude pozvan zbog sjajnih partija, tako nisu razmišljali ljudi od odluka u nacionalnom timu, ali je sada to promenjeno. Adem Ljajić našao se na spisku reprezentacije. 

– Ljajić može da nam pomogne i to je razlog zbog kojeg sam ga zvao, vrata reprezentacije su svima otvorena, rekao je Muslin.

Na spisku ponovo nema Sergeja Milinkovića Savića koji i dalje igra odličan fudbal, ali nedovoljno dobar da bi se našao u reprezentaciji .

Selektor je potvrdio da se meč najverovatnije zbog lošeg stanja terena neće igrati na stadionu ‘Rajko Mitić’ već u Humskoj, ali to još uvek nije rešeno dok ne stigne odgovor iz Niona. Okupljanje će se obaviti 28. avgusta.
GOLMANI: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović i Marko Dmitrović.
ODBRANA: Branislav Ivanović, Jagoš Vuković, Stefan Mitrović, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Uroš Spajić, Ivan Obradović i Antonio Rukavina.
SREDINA: Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj i Nemanja Maksimović.
NAPAD: Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Aleksandar Mitrović, Andrija Pavlović, Mijat Gaćinović i Aleksandar Prijović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO