Muratović psovao i vređao članove porodice direktora Kulturnog centra

NOVI PAZAR – Zasedanje lokalnog parlamenta prekinuto je nakon kontinuiranih uvredljivih reči jednog dela odborničke grupe Stranke pravde i pomirenja čija su neprekidna i nedoločna dobacivanja dostigla kulminaciju.

Vređanje odbornika, njihovog ljudskog dostojanstva, pominjanje njihovih roditelja i porodica, supružnika i dece, samo su deo već viđenog scenarija kojim dominiraju neprimeren rečnik, prostakluk, lažni navodi i tendencija da se izazovu incidenti od strane onih, kojima na izborima narod nije ukazao povjerenje i koji svoje nezadovoljstvo izbornim rezulatatom ne mogu da sakriju.

Svojim nedoličnim ponašanjem i konstantnim provokacijama pojedini odbornici opozicione SPP izazvali su emotivne reakcije kod direktora Kulturnog centra Huseina Memića, kojeg Admir Muratović već mesecima preko društvenih mreža i svojih medija proziva neosnovano vređajući mu članove porodice.

Tako je bilo i danas i na sednici Skupštine.

Muratović je bez imalo ljudskosti i obzira prema zdravstvenom stanju Memićevih roditelja direktoru Kulturnog centra uputio najgnusnije psovke i uvrede koje se odnose na njega i članove njegove najuže porodice.

indeksonline.rs/rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO