Naslovna Vijesti Hronika MUP: Zaplenjeno više od 100 kilograma psihoaktivne supstance MDMA

MUP: Zaplenjeno više od 100 kilograma psihoaktivne supstance MDMA

mup:-zaplenjeno-vise-od-100-kilograma-psihoaktivne-supstance-mdma

BEOGRAD – Policija je zaplenila 121 kilogram psihoaktivne supstance MDMA (metamfetamin) i uhapsila četiri osobe, od kojih jednog državljanina Bosne i Hercegovne i jednog Turske, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Uhapšeni su N.P. (1979) iz Кragujevca, D.N. (1986) iz Lazarevca, G.J. (1973) državljanina BiH i U.J. (1975) turski državljanin, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Kako je navedeno, u vozilu marke “folksvagen pasat” kojim je upravljao N.P, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SPBOK) pronašlli su u Batočini četiri paketa sa više od osam kilograma MDMA u vidu tableta.

Nakon toga, oni su u Beogradu, u vozilu “kia sorento” u kome su se nalazili D.N. i U.J. pronašli pet kartonskih kutija 113 kilograma supstance MDMA u 56 paketa, koji su, kako se sumnja, u Batočini preuzeti radi dalje prodaje.

U Malom Požarevcu su uhapsili G.J. koji se tereti da je MDMA predao trojici osumnjičenih radi dalje prodaje.

Odredjeno im je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu kojom se terete za proizvodnju i prodaju droge biće predati Tužilaštvu za organizovani kriminal.

indeksonline.rs

Exit mobile version