Mujović: Ono što smo planirali, 97 odsto smo ostvarili

Prijepolje – Nova Varos – Sjenica – Preduzeće „Putevi Zlatar“, obeležilo je dve i po decenije postojanja. Samo ove godine ugrađeno je više od 30.000 tona asfalta na putevima širom zapadne Srbije.

Vlasnik preduzeća Vojko Purić, ističe da radilo dobro, brzo i kvalitetno, kao i da je ovo velika zasluga njegovih radnika i saradnika.
„Protekle godine smo izvodili radove u Čajetini, Priboju, Prijepolju, Novom Pazaru, Sjenici, a sada smo dobilio posao i u Arilju. Radimo na sve strane. Preduzetnik sam 41 godinu. U mojoj firmi, putevima i ugostiteljskom objektu zaposlena su 124 radnika“, rekao je Purić.

Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović, kaže da je na području te opštine ove godine asfaltirano 10 kilometara saobraćajnica.

„Ono što smo planirali, 97 odsto smo ostvarili. Imali smo izvanrednu saradnju sa izvođačima, finansijska sredstva koja su nedostajala u budzetu, izvođači su nadoknadili učešćem, to smo regulisali odloženim plaćanjem. Do kraja zime isplatićemo sva dugovanja“, naveo je Mujović, dodajući da je preduzeće
„Putevi Zlatar“ dobilo sve tendere u toj opštini i da su sve poslove završili kvalitetno i u predviđenom roku.

Prema njegovim rečima za narednu godinu budzetom je opredeljeno 168 miliona dinara, od toga oko 40 miliona je za vraćenje duga, a od preostalih oko 120 miliona radiće se putevi u svih 11 mesnih zajednica.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO