Mujezinović – Pojedine političke partije i pojedinci osuđuju “kolektivni sunnet”!

Novi Pazar – Gradske vlasti sa prijateljima iz turske i ove godine  su organizovale kolektivni sunet uz pomoć prijatelja iz Turske rekao je član gradskog veća Seadetin Mujezinović koji navodi da će pokloni biti podijeljeni u Nedelju u Kulturnom Centru.

On ističe da će svečanost povodom suneta, koji je već sada postao tradicionalan, biti organizovana u nedelju sedmog septembra u Kulturnom centru. Kao i prošle godine mališani će dobiti vredne poklone.

“Grad Novi Pazar uz pomoć naših prijatelja iz Turske organizovao je četvrti po redu kolektivni sunet. 150 mališana iz naše čaršije su već osunećeni. Svečana dodela bicikala i proslavu povodom suneta biće upriličena u dvorani Kulturnog centra, pa ovom prilikom pozivam građane da prisustvuju ovom događaju“ istakao je Mujezinović.

KOJIM POLITIČKIM FAKTORIMA SMETA SUNET?

On je uputio i kritike na, kako kaže, medijsku kampanju koja se vodila ovih dana kao i na političke partije koje negativno komentarišu ovaj projekat.

“Zaista se ne ljutim na nacionalne medije koji nemaju dovoljno informacija ili neće da ih imaju, ali je začuđujuće da neki lokalni mediji i neke lokalne političke partije, pojedinci, napadaju ovaj projekat i imaju nešto protiv ovih aktivnosti kao što je kolektivni sunet”, dodao je Mujezinović.

Manifestaciju kolektivni sunet omogućili su, Turske opštine Bajrampaša i Pendik, udruženje Prijatelji Sandžaka i grad Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO