Muftija sandžački uputio čestitku predsedniku Dijaneta povodom reizbora na funkciju

NOVI PAZAR – Predsednik Mešihata IZ Sandžaka i muftija sandžački Senad ef. Halitović uputio je danas čestitku Ali Erbašu, predsedniku Uprave za verske poslove Republike Turske (Diyanet) povodom reizbora na funkciju. U pismu se kaže:

„Poštovani gospodine Erbaš,

Primite moje iskrene čestitke povodom ponovnog izbora na mesto predsednika Uprave za verske poslove Republike Turske (Diyanet).

Za vreme Vašeg prethodnog mandata Islamska Zajednica Srbije i Mešihat IZ Sandžaka su ostvarili izvrsnu saradnju sa Dijanetom koja je rezultirala uspešnim programima u Sandžaku.

Zahvaljujući Upravi za verske poslove R. Turske i Vašem ličnom zalaganju muslimani u Sandžaku sada imaju jači i uspešniji Mešihat kao ključnu versku organizaciju.

U ime Mešihata i muslimana u Sandžaku upućujem Vam zahvalnost na nesebičnom radu i zalaganju za snažnije povezivanje naša dva bratska naroda.

Još jednom primite moje iskrene čestitke uz želje da Vašu funkciju obavljate odgovorno i uspešno, kao i do sada” – poručio je muftija sandžački i predsednik Mešihata IZ Sandžaka Senad ef. Halitović.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO