Naslovna Sport Borilački Sportovi Muamer Hukić: U Berlinu ću dokazati ko je bolji!

Muamer Hukić: U Berlinu ću dokazati ko je bolji!

2

MUAMER HUKIĆ PONOVO U RINGU!

WBO šampion u kruzer kategoriji Marco Huck – Muamer Hukić  (35-2-1, 25KO), momak rodjen u Sandžaku a koji boksuje pod nemačkom licencom,boksovaće po treći put protiv Ola Afolabi-a (19-2-4, 9KO) 8. juna u Berlinu. U decembru 2009. godine tesno je pobedio Marco Huck, dok je njihov meč u maju prošle godine završen nesrešeno. Muamer Hukić, alias Marco Huck, povodom ovog meča je izjavio: “Ovo će biti borba u kojoj sam ja domaćin. Ola Afolabi je dobar bokser, ali neću mu dopustiti da mi opet zakomplikuje život. U Berlinu ću jednom za svagda dokazati ko je bolji.”

Jedan od najvećih promotera bokserskog sporta u svetu, ako ne i najveći, čuveni Don King biće promoter bokserskog spektakla. On je u Majamiju, na licitaciji ponudio najbolje uslove za organizaciju meča za titulu WBA između Muamera Hukića, alias Mark Huck, boksera iz Srbije rođenog u Sandzaku koji ima nemačku licencu. Don King je na licitaciji u Majamiju pobedio i on će biti organizator meča za WBO titulu između Muamuera Hukica (Mark Huck) i Engleza Ola Afolabija.

Prema uslovima koje je u kandidaturi za ovaj bokserski spektakl Don King aplicirao, Huk ima pravo na 80 odsto novca (1,2 miliona dolara) i Afolabi ima pravo na 20 odsto (300.000 dolara). ” Ponosim se što sam Bošnjak, ali i što sam iz Srbije, jer ja drugu zemlju nemam. Rukavicama ću boksovati za Nemačku, ali srcem za Srbiju i nadam se da ću podjednako obradovati navijače iz cele zemlje, kako u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, tako i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i svim delovima Srbije. Spremam se već par meseci za ovaj meč i očekujem veliku borbu, veliki spektakl, ali i ubedljivu pobedu ” – zaključio je Muamer Hukic svetski boks šampion u WBO verziji.

Borba iz 2012. godine:

2 KOMENTARA

  1. Puno srece Muamere,ipak trebao bi koji udarac a i rijec da uputis za Sandzak. Primedba redakciji,rodjen je u Sjenici,ne u N.P…..jos malo pa cete i Asmira svijatat.U tome se izgleda i vidi istina vaseg izvestavanja.Ipak pohvale na lijepo uredjenu stranicu,nedostaje aplikacija.Sto se tice realnosti izvestavanja:(((,osetna pristrasnost i cenzura.

Comments are closed.

Posting....
Exit mobile version