Naslovna Sport Rukomet MPRLS: Poraz Pazaraca u Velikoj Plani

MPRLS: Poraz Pazaraca u Velikoj Plani

Rukometaši Novog Pazara poraženi su večeras od Morave u Velikoj Plani sa 28:21 (13:9) u 12. kolu Mini prve lige Srbije, a taj neuspeh udaljio je izabranike Slaviše Lakovića od plasmana u elitni rang sa prve ili druge pozicije na tabeli.
rk
Domaćina je do pobede predvodio Miloš Milosavljević sa 10 golova, a sledili su ga Marko Jokić sa šest i Nenad Tasić sa četiri pogotka.

Najefikasniji kod Pazaraca bili su kapiten Mirsad Ikić i Sead Međedović sa po četiri gola, dok su se Haris Mujčinović, Almir Hamidović i Luka Božanić po tri puta upisali u listu strelaca.

BASK je u ovom kolu savladao u Beogradu ekipu Planinke iz Kuršumlije sa 35:30, a Proleter je u Zrenjaninu bio bolji od Mokre Gore iz Zubinog Potoka rezultatom 29:27. Slobodan je bio tim subotičkog Vojputa.

Prvoplasirani Vojput osvojio je 14 bodova, a slede BASK sa 13, Morava sa 12, Novi Pazar i Planinka sa po 10, Mokra Gora sa devet, te Proleter sa četiri boda.

Novopazarski rukometaši će u sledećem kolu dočekati Vojput, Planinka će ugostiti Mokru Goru, a Morava ekipu Proletera. Slobodan je BASK.

Exit mobile version