Monstruozno – Novi Pazar – Nastavnik tukao učenika nogom u glavu! ekskluzivno

U osnovnoj školi na Dojeviću nastavnik Istorije u Sredu nogom je udario maloletnog učenika sedmog razreda osnovne škole “Sveti Sava” koja se nalazi u novopazarskom naselju Dojeviće.

skola dojevice
Majka ovog deteta Senada Lekpek kako saznajemo iz izvora bliskih porodici Lekpek prijavila je ceo slučaj novopazarskoj policiji a lekari su utvrdili lakše telesne povrede kod učenika ove škole. Naš izvor blizak porodici Lekpek kaže da je Senada ispričala da joj je u Sredu došao sin kući sa ogrebotinom iznad oka i da je ona to uočila nakon čega joj je sin ispričao da ga je nastavnik Istorije udario “nogom u glavu”!
Pomenuti nastavnik je tvrdi naš izvor tukao još jednu učenicu čiji otac ne sme da govori na tu temu.Prema rečima porodice povređenog dečaka direktor ove škole i nastavnik su u rodbinskoj vezi tačnije “nastavnik je zet direktoru” zbog toga se ceo slučaj pokušava zataškati. Pa se i kući kod povređenog dečaka šalju pomiritelji kako bi porodica popustila. Ali majka Senada kazala je rodbini i da je u borbi za pravdu spremna ići do kraja!
Sandžakhaber će nastaviti da prati ovu temu narednih dana!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO