U osnovnoj školi na Dojeviću nastavnik Istorije u Sredu nogom je udario maloletnog učenika sedmog razreda osnovne škole “Sveti Sava” koja se nalazi u novopazarskom naselju Dojeviće.

skola dojevice
Majka ovog deteta Senada Lekpek kako saznajemo iz izvora bliskih porodici Lekpek prijavila je ceo slučaj novopazarskoj policiji a lekari su utvrdili lakše telesne povrede kod učenika ove škole. Naš izvor blizak porodici Lekpek kaže da je Senada ispričala da joj je u Sredu došao sin kući sa ogrebotinom iznad oka i da je ona to uočila nakon čega joj je sin ispričao da ga je nastavnik Istorije udario “nogom u glavu”!
Pomenuti nastavnik je tvrdi naš izvor tukao još jednu učenicu čiji otac ne sme da govori na tu temu.Prema rečima porodice povređenog dečaka direktor ove škole i nastavnik su u rodbinskoj vezi tačnije “nastavnik je zet direktoru” zbog toga se ceo slučaj pokušava zataškati. Pa se i kući kod povređenog dečaka šalju pomiritelji kako bi porodica popustila. Ali majka Senada kazala je rodbini i da je u borbi za pravdu spremna ići do kraja!
Sandžakhaber će nastaviti da prati ovu temu narednih dana!

13 KOMENTARA

  • Koji si ti idiot,kad mozes da podrzavas nastavnika koji bije djaka nogom u glavu.. Drago bi mi bilo da tebe izudara.

 1. pa sta ako ako su rodbine sa direktorom
  uzmite tog nastavnika pa mu pokazite kako je prava batina
  da mi udara djecu po glavi ne da je rodbina sa direktorom nego licno direkotora bi ga slomio
  sta vam je briga sta su sa direktorom
  ma pustite to mater mu jebem ..neznam za gde se dogodilo ali trebate malo da ih ucite pametom ..pustite direktora direktor je za unutrasnje skole nije izvan skole nista .ma kraij krajeva i direktora peglajte..

 2. ja sam iz makedonie .ne daij ovde to da se desi
  i direktora i nastavnika kako ovaij hajvan sto je udario po glavi ..kazem ako se to ovde dogodilo nebi ga aksam stiglo ..posebno tetovo ovde ne smiju jer svi mi volimo nasu djecu a i nastavnici imaju djeca nisu sami na svjetu pa treba da uzima od sebe da mu to urade obratno ..cudno mi je to niko nije reagirao kako treba znaci malo muski .nego kratko rodbine su sa direktorom pa sta i sa premierom derzave da je rodbina .kad mi nesto uradi sto ne smije .tako mi Allah bi mu slomio ruku i nogu sto je udarao

 3. koji je ovaj glupak sto pise jakogaje njega treba sa tim nastavnikom zajedno prebit mora dasu ista govna

  ovaj glupi sto pise daje dobro uradijo treba ga zajedno sa tim pederom prebit

 4. neka moli alaha sto mu nije babo tu nebi ga ni direktor ni polizija spasila oteroao biga pre vremena u penziju tu stoku i stoka je od njega kulturnija nebih mu dao ni kokoske dami vaspitava tom pederu

 5. pod broj 1 sejtanska skola cim nosi takvo ime,a naravno zatim ni njeni radnici nemogu biti bolji,koji je taj pametnjakovic da udara nogama,tuce,bije i matretira necije dijete,i sta ako mu je direktor iste tast,nije him to babovina pa da tako sude i ponasaju se prema djeci,nedaj boze da je moje garantujem mu zivotom da ni na svoje vise nikad nebi digao ruku,a ne nogu na tudje,suspendovat govna obojicu podhitno,kuci pa nek se tako ponasaju,ali su takvi kuci iz provjerenih desavanja manji od makovog zrna,ni ne cuju se da su zivi…

 6. To prvo treba kreci od dirtektora jer on je to zaposlio i sigurno uzeo pare da bi ga zaposlio jer svi znamo kakav je direktor na Dojevicu,a profesor je obican seljak koji ucenke naziva svakakvim imenima ne verujem da ima diplomu sta god da je ucenik zgresio nije trebao da ga udara!

 7. PrVO treba Inspitat situaciju pa posle sudit ja Lincno znam i cula Sam decakove roditelje da du hteli samo da izvuku pare da uzmu odstetu nega niko Nije ni udario ima svedoka Sam es udario jer es krio pod klupu i kad je hteo da izadje udario se a trebali du roditelji vaspitat dete i da se ne svlaci pö skoli i pokazuje ………….. I da je to dete Bilo pred izbacivanje iz Skole Toliko

 8. Apsolutno osudjujem svaki vid nasilja (verbalni, fizicki, seksualni…) nad decom. Bez ikakve moralne nedoumice treba oduzeti dozvolu za rad onome ko se oglusava o nacelima, principa postavanja ljudske (decje) licnosti koja je u razvoju i koje moze biti ozbiljno ugrozeno na ovaj nacin. Medjutim, sta treba raditi sa roditeljima koji u skolu, u pozoriste, na utakmice salju problematicnu decu. Da budem preciznija, decu nad kojom ni sami roditelji nemaju autorita, koja LAZU po svaku cenu ne bi li sebe izvukla iz nevolje. A sada neka se neki filantrop javi sa tvrdnjom da su sva deca dobra. Koliko se u poslednjih par godina govori o nasilju nad nastavnicima?!?!
  Definitivno, deci treba vise paznje, ljubavi i razumevanja prvenstveno od strane roditelja a onda i svih ostalih. Kada bi saradnja roditelja i skole bila bolja (u smislu da obe strane priznaju svoje manjkavosti) i dogovore o radu, mnogi problemi bi bili izbegnuti. Medjutim, propala porodica znaci propalo drustvo.

Comments are closed.