Moguće gužve na prilazima gradovima, automobili na izlaz ka Mađarskoj čekaju do dva sata

U narednim satima se zbog završetka prvog junskog vikenda očekuje veći broj automobila na prilazima gradovima, zbog kojih se na pojedinim deonicama gde su započeti radovi može očekivati sporija vožnja, saopštio je AUto-moto savez Srbije.

Povremeno slaba kiša uslovljava mestimično mokre kolovoze, što je još jedan razlog za opreznu vožnju.

Automobili na prelazu Kelebija sa Madjarskom na izlaz čekaju dva sata, dok na prelazu Sremska Rača prema Bosni i Hercegovini stoje oko pola sata.

Kamioni na prelazu Batrovci sa Hrvatskom na izlaz čekaju dva sata, na prelazu Šid sa istom zemljom oko 60 minuta, isto koliko i na Kelebiji.

Saobraćaj će biti preusmeren na kolovoznu traku smera Subotica-Novi Sad, ali će tokom prvog dana radova, u periodu od 12 do 17 časova, biti zatvoreno isključenje sa auto-puta iz pravca Novog Sada ka Subotici.

Alternativni pravci su petlja Sirig i petlja Feketić.

Sutra će u periodu od 10 do 17 časova, zbog asfalterskih radova u punoj širini kolovoza, saobraćaj biti obustavljen na deonica Manjinac-Debelica.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je državni put Knjaževac-Bučje.

Do petka, 11. juna, u periodu od 10 do 16 časova, izvodiće se radovi na izradi temelja i montaži rešetkastih stubova i saobraćajnih tabli duž auto-puta kroz grad Beograd, od petlje „Aerodrom“ do petlje „Lasta“, u oba smera.

U zoni radova biće zatvorena zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama.

Izvor: Beta

Foto: Beta/Uprava carina (arhiva)

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO