Naslovna Featured Istaknuto Mlađe fudbalske selekcije Novog Pazara spremne za nastavak takmičenja

Mlađe fudbalske selekcije Novog Pazara spremne za nastavak takmičenja

mladje-fudbalske-selekcije-novog-pazara-spremne-za-nastavak-takmicenja

Utakmicama u Ubu protiv sa odgovarajućih selekcija Jedinstva, kadeti i omladinci Novog Pazara predstojećeg vikenda nastavljaju takmičenje u elitnim fudbalskim ligama Regiona zapadna Srbija.

“Iza naših ekipa su dobre pripreme u Ulcinju i dovoljno pripremnih utakmica, na kojima su dečaci pokazali zavidan kvalitet. Želimo da s kadetima pokušamo da izborimo plasman u najjaču ligu Srbije, što nam je potrebno”, ocenio je sportski direktor omladinske škole Novog Pazara Elvis Dervišević.

Kadeti Novog Pazara su polusezonu u Prvoj kadetskoj ligi Zapadne Srbije završili na trećem mestu sa 37 bodova, dok pazarski omladinci trenutno drže 11. poziciju u Prvoj omladinskoj ligi Zapadne Srbije sa 21 bodom.

Sedam dana kasnije u borbu za bodove će pioniri Novog Pazara, koji su sedmoplasirani u Šumadijsko-Raškoj ligi.

“Uradili smo dosta između polusezona na fudbalskom i organizacionom planu, pa mislim da nas očekuje berićetno proleće. Takođe, na terenima u Šutenovcu u toku je veliko spremanje. Sproveli smo detaljno čišćenje kompleksa, a trenutno se sređuju svlačionice”, rekao je sekretar omladinske škole Novog Pazara Adnan Mecinović.

Trenerski tim mlađih selekcija Novog Pazara nedavno je pojačao Sead Ramović, donedavno član stručnog štaba u ovdašnjem superligašu.

“To je velika stvar za nas jer je u pitanju nekadašnji golman nekoliko velikih evropskih klubova. Osim toga, tri naše selekcije uskoro će nastupiti na jakom turniru u Sarajevu”, najavio je generalni menadžer omladinske škole Novog Pazara Haris Dragolovčanin.

M. Minić

Exit mobile version