Naslovna Featured Istaknuto Mladi SDP-a za čistiji vazduh

Mladi SDP-a za čistiji vazduh

mladi-sdp-a-za-cistiji-vazduh

Članovi Foruma mladih Sandžačke demokratske partije su u saradnji sa radnicima JKP “Gradska čistoća” zasadili  38 platana kod Državnog univerziteta u Novom Pazaru. Ovom akcijom dali su doprinos čistijem vazduhu u Novom Pazaru. Akcije ozelenjavanja Novog Pazara biće nastavljene i u narednom periodu.

 

Članovi Foruma mladih SDP-a su  u saradnji sa JKP Gradska čistoća danas  postavili novi drvored u Ulici Vuka Karadžića, kojom  zbog nekoliko škola u okruženju svakodnevno prolazi veliki broj mladih.  Posađeno je 38 sadnica platana. Ispred mladih SDP-a Dženan Škrijelj kaže da imajući u vidu da se radi o ulici koja simbolizuje omladinu našeg grada  sa velikim zadovoljstvom pristupljeno je ovoj akciji.

Sadnja drveća organizovana je u saradnji sa JKP Gradska čistoća, radnicima radne jedinice Zelenilo.

Ovo je bila još jedna u nizu akcija koje su se održale povodom bitnih datuma u svetskom ekološkom kalendaru koji se obeležavaju u novembru.

I u narednom periodu mladi okupljeni oko SDP-a, koji su svakog dana sve brojniji organizovaće niz aktivnosti koje će imati za cilj razvoj njihove lokalne zajednice.

Podeli

Posting....
Exit mobile version