Mještani naselja Šutenovac se pitaju – Kada će vlast riješiti raskrsnicu kod iskrinog stadiona?

Novi Pazar – Mještani novopazarskog naselja Šutenovac apelovali su na gradske vlasti da riješe problem saobraćaja na deonici magistralnog puta Novi Pazar – Ribarići gdje djeca moraju da prelaze magistralni kojim se brzo kreću vozila.

Naš čitatelj koji se predstavio kao mještanin Šutenovca opisuje situaciju i problem učenika iz ovog naselja koji se svakodnevno susreću sa problemom prelaženja magistralnog puta ka svojim kućama a u pojedinim trenutcima moraju da čekaju i po 10 minuta da bi prešli ulicu.
“Kad ce doci na red resenje na raskrsnici kod Iskrinog stadiona.Znte li opste gde su vam prioriteti ? Citava strana do josanice ima problem oko prelaska magistralnog puta,da ne pricam za decu koja stoje i cekaju da ih neko pusti da predju ulicu na drugu stranu i po 10 min kada idu i vracaju se iz skole” kaže se u komentaru našeg čitatelja.

Problem bi možda mogao biti riješen izgradnjom tunela ispod magistralnog puta ili pak nadvožnjaka kako bi djeca iz ovog velikog novopazarskog naselja mogla bezbjedno prelaziti ulicu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO